Farma Markových je známá nejen pěstováním plodin regenerativním způsobem, ale také produkcí kvalitních semínek pro krmení ptactva. Markovi si uvědomují, že na trhu je široká nabídka různých druhů ptačích krmiv, ale ne všechna splňují vysoké nároky na kvalitu a čistotu. Proto kladou velký důraz na to, aby jejich semínka byla pro ptačí konzumaci co nejlepší.

Důkladné čištění a sušení

Proces přípravy krmiva začíná už na poli. Po sklizni putují semínka do moderního čistícího a sušícího zařízení přímo na farmě. Markovi neponechávají nic náhodě – každá šarže projde důkladnou kontrolou, aby se odstranily veškeré nečistoty, prach, poškozená zrna a případné plevelné příměsi. Výsledkem jsou dokonale čistá semínka s minimálním obsahem nežádoucích látek.

Správná vlhkost pro skladování

Dalším kritickým bodem je sušení. Semínka se suší šetrně na optimální vlhkost, aby se zabránilo plesnivění a kažení při skladování. Díky moderní technologii a pečlivé kontrole Markovi zajišťují, že jejich krmivo vydrží dlouho čerstvé a zachová si vysokou nutriční hodnotu.

Široký sortiment pro každý zobáček

Farma Markových nabízí pestrou paletu semínek pro různé druhy ptactva. Ať už jde o oblíbená slunečnicová semínka, proso, len, loupaný oves nebo speciální směsi, každý ptačí strávník si přijde na své. Všechny produkty spojuje špičková kvalita a 100% čistota, kterou ocení nejen opeřenci, ale i jejich chovatelé.

Kvalita, která se vyplatí

Na ptačím trhu se lze setkat s různými cenami krmiv. Levnější varianty však mohou skrývat nepříjemná překvapení v podobě znečištěných, plesnivých nebo dokonce toxických semínek. Nekvalitní krmivo může vést k vážným zdravotním problémům, jako je otrava, avitaminóza nebo celkové oslabení ptačího organismu. Prevence je přitom jednoduchá – investice do prověřeného a kvalitního krmiva od spolehlivého dodavatele, jako je Farma Markových.

Spokojení zákazníci, spokojení ptáčci

Markovi si za svými produkty stojí a těší je pozitivní zpětná vazba od zákazníků. František Liška doporučuje krmivo z Farmy Markových všem chovatelům exotů a dalšího ptactva. Lubomír Kouba chválí zejména černou slunečnici: „Doporučuji, slunečnice černá super kvalita!“ Věra Havlová zase oceňuje, že směsi od Markových chutnají i jejím červenkám a kosům, kteří jinak bývají vybíraví. A Andrea Thielová je nadšená z čerstvé zásilky: „Dnes jsem dostala vaše krmné směsi, a hned jsem nasypala, kde jsem mohla. Hrdličky už ochutnaly a čekám, že zítra to zjistí sýkorky a strakapoudi. Jsem velmi spokojená se směsí, krásné velké semena slunečnic. Budu brát jen od Vás, Děkuji.“ Taková slova jsou pro Markovy tou nejlepší odměnou a motivací pokračovat v poskytování prvotřídní ptačí stravy.

Závěr? Ať už jste profesionální chovatel nebo máte doma jen pár zpěvavých kamarádů, volba kvalitního krmiva je klíčová pro jejich zdraví a pohodu. S produkty z Farmy Markových budete mít jistotu, že svým opeřencům dopřáváte to nejlepší z přírody, poctivě připravené s láskou a respektem. Vyzkoušejte rozdíl, který kvalita dělá, a uvidíte spokojené mlsání svých ptačích parťáků.