Představujeme vám naši pečlivě sestavenou krmnou směs ‚Holub Standard‘, která je ideálně vyvážená a přizpůsobená nutričním potřebám holubů. S touto směsí poskytnete svým opeřeným přátelům širokou škálu esenciálních živin, které jsou klíčové pro udržení jejich zdraví, vitality a optimální kondice po celý rok.

Pečlivě vybrané ingredience

  • Barevná kukuřice – významný zdroj energie, vitamínů a minerálů
  • Pšenice – kvalitní bílkoviny, základní složka holubí stravy
  • Zelený a žlutý hrách – bohaté na proteiny a vlákninu
  • Peluška a čirok – podporují dobré zažívání a přidávají nutriční hodnoty
  • Slunečnice (černá a žíhaná) – výborný zdroj zdravých tuků pro udržení energie
  • Červené proso – dodává esenciální minerály pro kompletní a vyváženou stravu

Čistota a kvalita na prvním místě

Naše zrní prochází procesem špičkového čištění, při kterém odstraňujeme nestandardní nebo méně kvalitní zrnka. Výsledkem je produkt bez prachu a nečistot, což zaručuje nejvyšší kvalitu pro vaše holuby.

Z naší farmy přímo k vám

Zrní pro směs ‚Holub Standard‘ pěstujeme přímo na naší farmě na Znojemsku, kde využíváme metody regenerativního zemědělství. Tento přístup respektuje půdu a přírodu, podporuje udržitelnost a zdraví našich polí i plodin.

Po sklizni zrní šetrně sušíme metodou, která zachovává klíčivost a nutriční hodnoty bez použití vysokých teplot. Následně ho skladujeme v suchém prostředí přímo na farmě, abychom zajistili jeho čerstvost.

Ruční balení s péčí

Směs ‚Holub Standard‘ nabízíme ve dvou baleních:

  • 4 kg balení
  • 25 kg balení

Balení probíhá ručně přímo na naší farmě, kde pečlivě kontrolujeme kvalitu každého balíčku. Dbáme na to, aby vaši opeřenci dostávali jen to nejlepší!

Dopřejte svým holubům kvalitní a vyváženou stravu s naší směsí ‚Holub Standard‘. Vaše volba určuje, co vaši opeření přátelé konzumují – vyberte pro ně to nejlepší od Farmy Markových.

Objednávejte na našem e-shopu nebo nás kontaktujte pro více informací. Těšíme se na spolupráci!

Farma Markových – váš partner v péči o holuby